Våre tjenester

Reparasjon og vedlikehold

Har PC-en din blitt veldig treg i det siste? Starter den ikke i det hele tatt? Eller har den noen annen form for underlig oppførsel eller mangler? Da kan vi hos F&G komme til deg og utrede problemet. Vi kan så komme med forslag til hvordan problemet kan løses, og hvordan man skal forebygge liknende problemer i ettertid. Var problemet f.eks. et virus vil den kortsiktige løsningen selvfølgelig være å få fjernet viruset og de infiserte filene. I tillegg må man imidlertid sikre PC-en mot virus med både virusscanner og anti spionvare, oppdatere Windows og sørge for at alle fremtidige oppdateringer skjer automatisk. Hvis ikke, kan man regne med at PC-en kan bli infisert av virus igjen.

Hjemmesideløsninger

I samarbeid med deg som kunde blir vi enige om utseende, innhold og leveringstid for hjemmesidene. Når dette er avklart vil du få en pris fra oss.
Startprisen for den enkleste WEB-pakken har vi satt til kr. 8.000,- (eks. mva). Årlige utgifter til domene, WEB-hotel, epost og database vil være på ca kr 1.500,- (eks. mva).

Etter at vi så kommer til en enighet lager vi et forslag som vi legger ut på nettet slik at du eller dere kan se det. Dette endres så helt til alle er fornøyd. På denne måten bygger vi alle våre sider i nært samarbeid med deg. Vi bruker dessuten aldri ferdiglagde maler, slik at din hjemmeside blir helt unik! Funksjonalitet som animasjoner, påmeldingsskjemaer, webbutikk, forum, billedgalleri osv. tilbyr vi selvfølgelig også.

Programmer og annen software

F&G bruker ingen fast leverandør av software eller programmer. Dermed står vi fritt til å velge den løsningen som er best for nettopp deg. Vi holder oss hele tiden oppdatert på det nyeste innen programvare, og mye av dette er faktisk gratis!Oppgradering

Dersom du har en PC som er noen år og ikke helt kan tilfredsstille dine krav lenger, kan det klare seg å oppgradere denne i stedet for å kjåpe ny. Litt større RAM - minne, en raskere prosessor eller en større harddisk kan gjøre underverker for en treg PC som drar litt på åra. Vi kan hjelpe deg med å vurdere dette opp mot kjøp av ny PC, bøde funksjonsmessig og prismessig.
Copyright 2014 F&G Data Tjenester - Alle rettigheter reservert Privacy Policy